Lisede iğrenç olay! Öğretmenin fotoğrafını çekip, sosyal medyada paylaştılar
DİĞER   
20.01.2022 12:02:58
Bursa'da lise öğrencileri, sınıfta ders anlatan yabancı dil öğretmeni M.'nin fotoğrafını çekip önce WhatsApp grubunda ardında da snapchat isimli sosyal paylaşım sitesinde paylaştı. Olay, bir kız öğrencinin fark etmesiyle ortaya çıktı.Bursa'da bir grup lise öğrencisi, sınıfta ders anlatan yabancı dil öğretmeni M.'nin fotoğrafını çekip kendi aralarında paylaşarak, iğrenç yazışmalar yaptı. Olay, bir kız öğrencinin durumdan rahatsız olması ile ortaya çıktı.İĞRENÇ YAZIŞMALAR ORTAYA ÇIKTISözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre; Bursa'daki Kırcılar Anadolu Lisesi, skandal taciz olayı ile gündemde. Bir grup öğrenci, yabancı dil öğretmeni M.'nin ders sırasında arkadan fotoğrafını çekerek, önce WhatsApp grubunda ardında da snapchat isimli sosyal paylaşım sitesinde paylaştı. Öğrencilerin burada öğretmenleri hakkında iğrenç yazışmalar yaptığı ortaya çıktı.
KIZ ÖĞRENCİ FARK ETTİİğrenç olayları fark eden bir kız öğrenci durumu öğretmene bildirdi. Fotoğrafını ve hakkında yapılan paylaşımları gören M. ise büyük şaşkınlık yaşadı.OLAYIN KAPATILMASI İSTENDİOlayın şoku ile okul idaresinin kapısını çalan öğretmen öğrencilerden şikayetçi oldu. Okul yönetiminin okul içinde disiplin yönetmeliğiyle konunun kapatılmasını istemesi üzerine polis çağıran öğretmen ve ailesi, okulda yaşananlar için tutanak tutturdu.SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUUtanç verici bu olayla karşı karşıya kalan öğretmen İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de konuyu aktardı. Polislerin zabıt tutmalarının ardından savcılığın yolunu tutan öğretmen ve ailesi olayın sorumluları hakkında Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
Anıtkabir'e giden Bülent Ersoy'un görüntüsü sosyal medyaya bomba gibi düştü
DİĞER   
13.01.2022 08:00:04
Ünlü sanatçı Ersoy'un Anıtkabir'i ziyaret ettiği görüntüler sosyal medyaya damga vurdu. Tekerlekli sandalyeyle yağmur altında gittiği Anıtkabir'de bir askerin şemsiyeyle Bülent Ersoy'a eşlik etmesi tepki topladı.Ankara'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kabri Anıtkabir'i ziyaret eden ünlü sanatçı Bülent Ersoy, son görüntüsüyle sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti.SAYGI DURUŞU İÇİN AYAĞA KALKTISosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, Anıtkabir ziyaretine tekerlekli sandalye ile gelen Ersoy, saygı duruşu için ayağa kalktığı görülüyor.
Yasağa rağmen avlanıp, sosyal medyada paylaştı; ceza kesildi
DİĞER   
11.01.2022 12:39:01
Düzce'de yasağa rağmen karaca avlayıp, sosyal medyadan paylaşan M.Ç.'ye 12 bin 683 TL ceza uygulandı.Yığılca'da yasağa rağmen karaca avlayıp, sosyal medyadan paylaşan kişi olduğu bilgisini alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne bildirdi.12 BİN TL CEZA KESİLDİBunun üzerine harekete geçen ekipler, yaz aylarında avladığı karacanın fotoğrafını paylaşan kişinin M.Ç. olduğunu belirledi. M.Ç.'ye 6 bin 609 TL idari para cezası ve 6 bin 74 TL tazminat olmak üzere toplam 12 bin 683 TL cezai işlem uygulandı.
Sosyal medyada gündem oldu! Bir depo mazotun 885 lira tuttuğunu gören genç hüngür hüngür ağladı
DİĞER   
3.01.2022 11:54:12
Yeni yıla zamla başlayan benzin 13 lirayı aşarken, motorin ise 12,90'ı geçti. Artan fiyatlar aracı olan milyonlarca vatandaşı bir hayli üzerken, sosyal medyaya düşen bir video ise kısa sürede gündeme oturdu. Paylaşım rekorları kıran videoda, bir depo mazotun 885 lira tuttuğunu gören gencin, annesinin kendisini teskin etme çabalarına rağmen hüngür hüngür ağladığı görülüyor.Dolar ve euronun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu "Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat" sisteminin ardından düşmesine rağmen benzin ve motorin fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. 2022'nin ilk günü geçerli olan zamların ardından benzin 13 lirayı aşarken, motorin ise 12,90'ı geçti.BİR DEPO MAZOTUN 885 LİRA TUTTUĞUNU GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDUAkaryakıt fiyatlarındaki artış aracı olan milyonlarca vatandaşın keyfini kaçırırken sosyal medyaya düşen bir video ise büyük ses getirdi. Paylaşım rekorları kıran videoda bir gencin, annesinin kendisini teskin etmek için yoğun çaba sarf etmesine rağmen bir depo mazotun 885 lira tuttuğunu görünce hüngür hüngür ağladığı anlar yer alıyor.
"OĞLUM KAFAYI MI YEDİN SEN?"Görüntülerde annenin çocuğuna "Oğlum kafayı mı yedin sen? Ekonomiyi mi düşünüyorsun sen şimdi?" dediği ve çocuğun ağlamaya devam ettiği yer alıyor.
Oyuncu Serkay Tütüncü, sosyal medyada paylaştığı yarı çıplak fotoğrafını anında sildi
DİĞER   
2.01.2022 12:17:54
Eski rol arkadaşı Burcu Özberk ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde yer alan Serkay Tütüncü Instagram hesabından iç çamaşırıyla pozunu paylaştı. Oyuncu, yatarak çektiği pozunu kısa sürede sildi.Geçtiğimiz haftalarda bir partide eski rol arkadaşı Burcu Özberk ile öpüştüğü iddia edilen Serkay Tütüncü, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Son olarak Masumiyet'te İlker karakterine hayat veren Serkay Tütüncü Instagram hesabından iç çamaşırıyla yarı çıplak pozunu paylaştı.YARI ÇIPLAK POZUNU PAYLAŞIP SİLDİSerkay Tütüncü yatakta yarı çıplak uzanıp aynadan çektiği pozu kısa sürede sildi. Oyuncu, pozunu kısa sürede silse de sosyal medya kullanıcıları o fotoğrafı kısa sürede paylaşarak yayılmasına neden oldu.
Dünyaca ünlü oyuncu Elizabeth Hurley'in iç çamaşırsız pozu sosyal medyayı salladı
DİĞER   
26.12.2021 11:23:51
Dünyaca ünlü İngiliz manken ve oyuncu Elizabeth Hurley'in yılbaşı sebebiyle sosyal medya hesabına yüklediği sütyensiz fotoğrafı, kısa sürede 80 binden fazla beğeni aldı.Yeni yıla sayılı günler kala dünya genelindeki kutlamalar da sıklaştı. Birçok ünlü isim de yeni yıl heyecanlarını, sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaşıyor. O isimlerden biri de dünyaca ünlü İngiliz manken ve oyuncu Elizabeth Hurley oldu.KISA SÜREDE 80 BİN BEĞENİ56 yaşında olmasına rağmen düzgün fiziği nedeniyle ilgiyi üzerine toplayan ünlü manken, sütyensiz fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. 2 fotoğrafa, dakikalar içerisinde 80 binden fazla beğeni geldi.HAYRANLARINDAN YORUM YAĞDIHurley'in krem rengi bir koltuk önünde verdiği poz, hayranları tarafından çok beğenildi. Takipçileri, 56 yaşındaki mankenin güzelliğine vurgu yapan sayısız yorumda bulundu. Ayrıca Hurley'e formunu nasıl bu kadar iyi koruduğu da soruldu.
Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit'in doğum gününü kutladı, fotoğraflar sosyal medyanın gündeminde
DİĞER   
26.12.2021 11:22:00

Paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'in doğum gününü kutladı. Eşiyle art arda pozlarını paylaşan Fahriye Evcen, "İyi ki doğdun sevgilim" notunu yazdı. Fotoğrafların arasında en dikkat çeken poz ise Özçivit'in Evcen'in kolunu ısırdığı kare oldu.Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin Akça Hatun'u Fahriye Evcen, iş hayatının yanı sıra özel hayatıyla da gündem olmaya devam ediyor. Çalıkuşu setinde tanıştığı Burak Özçivit ile evlenen ve 2019 yılında ilk bebeğini kucağına alan oyuncu, eşinin doğum gününe özel paylaşımlar yaptı."İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM"Instagram'da 12,4 milyon takipçisi bulunan Evcen, Burak Özçivit'le peş peşe pozlarını paylaşarak "İyi ki doğdun sevgilim" notunu düştü. Evcen'in paylaşımlarının arasında en dikkat çeken poz ise Özçivit'in oyuncunun kolunu ısırdığı anlar oldu. Eşinin romantik paylaşıma sessiz kalamayan yakışıklı oyuncu ise "Sağ ol bir tanem hep birlikte" yorumunu yaptı.
REKLAM

ads by AdMatic
Ünlü çiftin pozu kısa sürede 876 binden fazla beğeni aldı.

Elon Musk, sosyal medyadan açıkladı! 11 milyar dolar vergi ödeyecek
DİĞER   
20.12.2021 11:46:12
Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın CEO'su Elon Musk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada bu yıl 11 milyar dolar vergi ödeyeceğini duyurdu.Milyarder iş insanı Elon Musk'ın serveti nedeniyle ne kadar vergi ödeyeceği belli oldu. Geçtiğimiz ay başladığı hisse satış opsiyonunu kullanmasıyla birlikte ödeyeceği vergilerde de artış meydana geldi.ANKET YAPMIŞTITwitter üzerinden anket yaparak, Tesla'da bulunan hisselerini satması halinde kişisel olarak vergi ödeyebileceğini, bunun dışında bir geliri olmadığı için vergiye tabi olmadığını açıklamış ve vergi ödemek için Tesla hisselerimi satayım mı anlamında anket oluşturmuştu. Anket sonucunda vergi ödemesine ilişkin sonuç çıkmıştı.
Musk bu gelişme sonrası elinde bulunan Tesla hisselerini belirli zaman aralıklarında satmaya başlamıştı.11 MİLYAR DOLAR ÖDEYECEKElon Musk, 2021 yılı için ne kadar vergi ödeyeceğini sosyal medya platformu Twitter üzerinden açıkladı. Musk 2021 yılında 11 milyar doların üzerinde vergi ödeyeceğini duyurdu.
Eski Fenerli Josef, Kadıköy taraftarını çıldırttı! Sosyal medyadan Mesut Özil'e olay gönderme
DİĞER   
20.12.2021 11:44:27
Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 2 gol atan Josef, saha içinde sergilediği futbolu kadar saha dışında da gündem oldu. Josef'in Mesut'a yaptığı gönderme sosyal medyayı salladı.Kara Kartal'da Fenerbahçe maçının en iyisi olan Josef, attığı 2 gol ve yaptığı açıklamalardan sonra yaptığı paylaşımla da gündeme damgasını vurdu. Maçtan sonra, "Tanrı'ya şükürler olsun iyi futbolcuyum" diyen Josef, 433 sayfasının Mesut Özil ve 'Elmas' emojisi paylaşımına olay gönderme yaptı.
Beşiktaş taraftarı sabrının sınırında! Hoca gelmeyince sosyal medya ayağa kalktı
DİĞER   
18.12.2021 12:27:28
Takımın yeni hocasının Bruno Pinheiro olacağını açıklayan Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı'ya, imzalar atılmayınca tepki yağıyor. Taraftarlar, iki yöneticinin görevi bırakmasını istiyor.Kara Kartal'da yeni teknik direktör Fenerbahçe derbisine yetişmiyor. Yarın oynanacak kritik karşılaşmada takımın başında U-19 hocası Önder Karaveli'nin olması bekleniyor.
Düğüne damga vuran anlar! Tanga gelinlikle twerk yapan gelin, sosyal medyada gündem oldu
DİĞER   
15.12.2021 11:23:15

ABD'nin Florida eyaletinde gerçekleştirilen bir düğünde gelinin, damada tanga gelinliğiyle tweerk yaptığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Söz konusu görüntüler kısa sürede milyonlarca izlenme aldı.Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde kaydedilen görüntüler, sosyal medyanın en çok konuşulan görüntüleri arasına girdi. Düğünde kaydedilen görüntülerde, tanga gelinlik giyen bir gelinin, damada kucak dansı yaptığı anlar yer aldı.

KAREOGRAFİ DE YAPILDI

Düğünde, gelinin dansının yanı sıra nedime olarak adlandırılan kızların da geline eşlik ettiği görüldü. Sosyal medya kullanıcıları, görüntülerde dans eden kadının gelin olduğuna inanmakta zorlandıklarını belirtti.


BEYONCE'NİN ŞARKISI EŞLİĞİNDE DANS ETTİ

Gelinin ayrıca ünlü şarkıcı Beyonce'nin "Dance for You" şarkısı eşliğinde dans ettiği öğrenildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları dansa tam not verirken, bazıları da uygunsuz olduğu gerekçesiyle eleştirdi.

Eski sevgilim bile bu kadar hızlı değer kaybetmemişti!" Sosyal medyadan dolar tepkileri
DİĞER   
13.12.2021 11:01:43
Dolar, sabah saatlerinde yine Türk Lirası'na karşı değer kazandı. 1 doların 14 lirayı aşması üzerine şoka uğrayan sosyal medya kullanıcıları, üzüntülerini yine mizahi yollarla belli etti. Biz de bunlardan öne çıkanları sizler için derledik.Türkiye'de son yıllarda en çok yakınılan sorunlar arasında bulunan 'liranın dolar karşısındaki değer kaybı', bugün daha önce hiç ulaşmadığı boyutlara ulaştı. Yazın 6,9 civarlarına kadar düşünce vatandaşı umutlandıran dolar, bugün neredeyse 15 liraya yaklaştı.Gıdadan sağlık gereçlerine, ulaşımdan teknolojik araçlara kadar her şeyin bu durumdan etkileniyor oluşu, vatandaşlarda yine şok etkisi yarattı. Doların arkasından bakakalan Türk Twitter kullanıcıları, platforma tepkilerini vermek üzere giriş yaptı. Biz de bunlardan bazılarını sizler için derledik.
Can Yaman'ın sıralaması sosyal medyayı salladı! Zirveyi ünlü hocaya, ikinciliği kendisine verdi
DİĞER   
12.12.2021 12:12:06
Can Yaman, Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki başarısının ardından teknik direktör Fatih Terim'den övgüyle bahsetti. İtalya'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu, "İtalya'da popüler olan iki Türk var. Başta Fatih Terim hocamız geliyor, sonra da ben geliyorum." dedi.Hayranlarının karşısına "Viola come il mare" adlı polisiye dizi ile çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Can Yaman, Galatasaray'ın Lazio'yla berabere kalarak Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalmasının ardından Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu."İTALYA'DA POPÜLER OLAN İKİ TÜRK VAR"Can Yaman, İtalya'da kendisi kadar sevilen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim için "Beşiktaş taraftarı olarak Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Türkiye'nin buna ihtiyacı vardı. İtalya'da popüler olan iki Türk var. Başta Fatih Terim hocamız geliyor, sonra da ben geliyorum." ifadelerini kullandı.
Müge Anlı'nın sosyal medya paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu
DİĞER   
11.12.2021 01:23:16
Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, mini elbisesiyle verdiği pozla sosyal medyada çok konuşuldu. 47 yaşındaki Anlı'ya kısa sürede yarım milyona yakın beğeni geldi.Müge Anlı, programdan arta kalan zamanlarında sosyal medyada vakit geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde kendisine hediye gelen oyuncak ayılarla fotoğrafını paylaşan Anlı, "Kadın sığınma evlerinde kalmak zorunda olan çocuklarımız için oyuncaklarınız gelmeye devam ediyor. Herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni hediyelerinizi bekliyorum." notunu düşmüştü.
MİNİ ELBİSESİYLE ORTALIĞI KASIP KAVURDUBugün de mini elbisesiyle habersiz çekilen fotoğrafını paylaşan 47 yaşındaki Müge Anlı, "Instagram'ı açtım açalı fotoğraflarımın sadece iki farklı yerde çekildiğini fark ettim. Biri makyaj aynamın önünde, diğeri de küçük paparazimin habersiz çektiği stüdyo kapısında. Yeni yerler keşfetmenin zamanı geldi." notunu düştü.YARIM MİLYON BEĞENİAnlı'nın bu paylaşımı kısa süre içerisinde yarım milyona yakın beğeni aldı. Ünlü sunucunun fiziğine övgü dolu yorumlar yapıldı.
Tuvalet kağıdında yüzde 100'leri aşan zamlara büyük tepki sosyal medyada!
DİĞER   
9.12.2021 12:38:02
Yurttaşlar marketlerdeki etiket değişim hızlarına yetişemez hale geldi. Son zam ise tuvalet ve havlu kağıda geldi. Yüzde 100'leri aşan fiyat artışına vatandaşlar tepki yağdırıyor.Son dönemde gıdadan giyime, enerjiden akaryakıta kadar birçok ürüne zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Enflasyondaki artış sonrası marketlerdeki etiketler sürekli değişiyor. Markete her gittiğinde şaşkınlık yaşayan vatandaşlar, etiketlerdeki değişim hızına ayak uyduramıyor.
Salih Bademci metroda! Ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımıyla gülümsetti
DİĞER   
7.12.2021 12:25:37
Son zamanların en popüler isimlerinden Salih Bademci, metro kullandığını gösteren fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımın üzerine yazdığı not takipçilerini gülümsetti.İstanbul'da metro kullananlar her an Salih Bademci ile karşılaşabilir. Amerika'da özellikle mütevazi hayatıyla bilinen Keanu Reeves, tüm dünyada metrodaki görüntüleriyle hatırlanıyor. Pek çok ünlü isim, politikacı ve tanınmış kişiler için Amerika'da ve Avrupa'da metro kullanmak normal kabul edilirken Türkiye'de hala insanlar, bir ünlüyü toplu taşımada gördüğünde çok şaşırıyor.
Demet Akalın'dan eski lisesine duygusal ziyaret! Sosyal medya kullanıcıları durumu fırsat bilip eğlendi
DİĞER   
7.12.2021 12:19:47
Başarılı şarkıcı Demet Akalın yakın dostu Alişan ile yıllar önce mezun olduğu Barbaros Hayrettin lisesine ziyarette bulundu. O dönemde hep oturduğı sıraya oturup duygulanan şarkıcı sosyal medyadan paylaşım da yaptı. Sosyal medya kullanıcılarının bu paylaşım için yaptığı yorumlarÜnlü şarkıcı Demet Akalın bir dönem güzel anılarının geçtiği Barbaros Hayrettin lisesine ziyarette bulundu. Bu duygusal ziyaret sırasında kendisine yakın dostu Alişan eşlik etti. O dönem oturduğu sıraya oturup eski günleri yad eden sevilen isim fotoğraf çekilip sosyal medyada paylaştı
Serel Yereli'den iç çamaşırsız pozlarını sosyal medya hesabında paylaştı
DİĞER   
5.12.2021 12:18:49

Oyunculuğu bırakıp İngiltere'ye yerleşen Serel Yereli, iç çamaşırsız hırka giyip ayna karşısına geçti.

Kıyafetinin düğmelerini de yarıya kadar açan Yereli pozları ile sosyal medyada çok konuşuldu.2016-2017 yılları arasında yayınlanan "Bodrum Masalı" dizisinde "Alara" karakteriyle tanınan Serel Yereli, oyunculuğu bırakıp, İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşmişti.

AYNA KARŞISINDA DANS ETTİ

Şarkıcılıkta da şansını deneyen ancak istediği etkiyi alamayan Yereli şu sıralar pozlarıyla dikkat çekiyor. Hayranlarından binlerce kilometre uzakta olmasına rağmen takipçileriyle sürekli etkileşim halinde olan Yereli, modaya uydu ve hırka giydi. Ünlü isim hırkanın altına iç çamaşırı giymemeyi tercih etmedi. Ayna karşısına geçip dans eden Yereli cesur paylaşımıyla nefes kesti. Düğmelerini de yarıya kadar açan Yereli'ye beğeni yağdı.

Dumbell kedi sosyal medyanın yeni gözdesi oldu! Kas gelişimi durdurulamıyor
DİĞER   
4.12.2021 12:38:39

Sosyal medyada paylaşılan bir kedinin fotoğrafı, önceki günün en çok konuşulan fotoğrafı oldu.

Bir kas hastalığı olduğu belirtilen kedinin kas gelişimi durdurulamıyor.İnsanlar da olduğu gibi hayvanlarda da çeşitli genetik bozukluklar ve kalıtsal hastalıklar meydana geliyor. İnsanlarda boy uzunluğu ya da kısalığı şeklindeki rahatsızlıklara sıklıkla rastlanırken, hayvanlar arasında da "kas hastalıkları" görülüyor. İşte bu kas hastalığına sahip bir kedinin fotoğrafı, önceki gün sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.


FOTOĞRAFI HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Koltuğun üzerinde uyuduğu sırada fotoğraflanan kedinin görüntüsü, izleyenleri hayrete düşürdü. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, kedinin ev içerisindeki hareketlerini merak ettiklerini dile getirdi. Hatta bazıları, "Birazdan ayaklanıp Dumbell kaldıracak gibi duruyor" yorumları yaptı.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan sosyal medyayı sallayan fotoğraflar
DİĞER   
2.12.2021 11:32:07

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Ali Atay'la mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini mest etti.Ali Atay'la dünyaevine girdikten sonra Fikret Ali isminde erkek bebek dünyaya getiren ve bir süre ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Hazal Kaya, oğlunun büyümesinin ardından yeniden ekranlara döndü. Şu sıralar Buğra Gürsoy ile birlikte Misafir dizisinin kadrosunda yer alan ünlü oyuncu, sosyal medyayı aktif kullanmayı da ihmal etmiyor.


SON POZLARI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Ünlü oyuncunun son olarak Instagram hesabı üzerinden paylaştığı pozlar çok beğeni topladı. Kaya'nın beyaz gömlek ve kısa siyah şort ile sandalye üzerinde verdiği poz, kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Kaya'ya en büyük destek ise yakın dostlarından geldi.

Şehit cenazesinde gülen milletvekili sosyal medyada büyük tepki çekti
DİĞER   
29.10.2019 14:08:33
Teröristlerin hain saldırısı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen piyade sözleşmeli er Mustafa Korkmaz'ın cenaze töreninde gülerken objektiflere yakalanan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medyada büyük tepki çekti.
 
Hakkari'de teröristlerin roketli saldırısı sonucu şehit olan piyade sözleşmeli er Mustafa Korkmaz'ın cenaze töreninde CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın gülerken çekilen fotoğrafı tepki çekti.
 
GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Hakkari'de teröristlerin roketli saldırısında yaralanarak tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (GATA) kurtarılamayarak şehit düşen piyade sözleşmeli er Mustafa Korkmaz Mersin Muğdat Camiinde tören düzenlendi. Şehidin cenaze töreninde Mersinliler akın ederken, törende gözyaşları sel olup akarken sinir kirizleri geçiren aileyi yine protokol üyeleri sakinleştirmeye çalıştı.
 
CHP'Lİ VEKİL GÜLERKEN YAKALANDI
Şehit Mustafa Korkmaz'ın gözyaşları arasında uğurlandığı sırada, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'in kulağına gülerken bir şeyler fısıldaması sırasında çekilen fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.
 
Paylaşılan fotoğrafın altına tepkilerini gösteren vatandaşlar şunları yazdı:
 
- CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır şehit cenazesinde gülmeyi nasıl başardın?
 
- Şehit cenazelerine katılmayı sadece görüntü olsun diye ve siyasi amaçlı yaptıkları için...
 
- Ateş düştüğü yeri yakıyor gerisi hikaye adlı fotoğraf.
 
..
 
Hadise, mavi tulumu ile sosyal medyada hedef olmaktan kurtulamadı
DİĞER   
9.10.2019 11:23:49

Bir arkadaşının doğum gününe katılan ve mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı Hadise, son dönemde hakkında çıkan iddialar hakkında konuştu. Hadise'nin tercih ettiği mavi tulumu ise sosyal medyada yine alay konusu oldu.

"ALLAH ŞAHİDİM, BENİM İÇİM ÇOK RAHAT"

Instagram'da 10 milyon takipçiye ulaşan güzel şarkıcı, sahte takipçi satın aldığı iddialarına, "Bilmiyorum, ben tek şunu biliyorum; ben hiç hayatımda nasıl sahte takipçi satın alınır bilmiyorum. Hiç yapmadım, Allah şahidim. Bazı insanlar hiç resim yüklemeyerek 30-40-100-1000 kişi takip edebiliyorlar. Bunlara sahte diyebilirsiniz. Ben kendimi biliyorum. Allah şahidim, benim içim çok rahat" yanıtını verdi.

DÜNYA STARI OLAYIM DERKEN"

Katıldığı davette mavi bir tulum tercih eden Hadise, sosyal medya kullanıcıların hedefine girmekten kurtulumadı. Instagram'da şarkıcını fotoğrafını gören kullanıcılar "Dünya starı olayım derken, Ciguli olmuş" yorumlarını yaptılar.

Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog